Închiriere rulote Bucureşti
Autorulote de închiriat în Bucureşti echipate complet pentru vacanţe relaxante

Închiriere rulote Bucureşti pentru vacanţe confortabile oriunde doreşti

Dacă îţi plac vacanţele în natură, vrei să beneficiezi de confort şi, totodată să te bucuri de experienţe inedite, închirierea unei rulote în Bucureşti este exact ceea ce îţi trebuie! Astfel, vei putea să descoperi locuri superbe, dar şi să te bucuri de intimitate şi de tot ce este necesar pentru o vacanţă de nota 10.

Cu o rulotă sau o autorulotă poţi ajunge oriunde doreşti, la orice oră, ai asigurate toate condiţiile, poţi explora locuri în care nu există posibilităţi de cazare, te poţi bucura de natură şi vei avea concedii imposibil de uitat. La noi găseşti mai multe oferte de închiriere rulote în Bucureşti şi oferim servicii profesionale.

Afla rapid pretul inchirierii unei autorulote din Bucureşti

De ce să apelezi la noi pentru închiriere rulotă Bucureşti

La noi poţi găsi oferte diversificate de închiriere rulote în Bucureşti şi suntem specializaţi în acest gen de servicii. Cu rulotele şi autorulotele noastre vei putea călători în siguranţă oriunde doreşti şi la preţuri atractive. Iată ce ne recomandă ca partenerul ideal pentru tine:

 • Dacă vei închiria de la noi o  rulotă sau o autorulotă vei avea inclus în preţ CASCO, RCA, rovinieta şi km nelimitaţi;
 • Avem numai rulote şi autorulote noi care pot fi conduse uşor de şoferii cu categoria B;
 • Datorită panourilor solare cu care sunt dotată, rulotele şi autorulotele de închiriat de la LevelCamper se bucură de autonomie completă;
 • Întrucât sunt dotate cu tot ce este necesar (lumini de interior şi de exterior, apă caldă, centrală, televizor, frigider şi Wi-Fi) autorulotele noastre sunt adevărate camere confortabile pe roţi;
 • Poţi închiria rulote în Bucureşti de la noi în orice anotimp. Pentru vară, acestea sunt dotate cu aparat de aer condiţionat, iar pentru iarnă cu centrale eficiente chiar şi la -20 grade Celsius.
 • Toate rulotele noastre sunt igienizate şi curăţate cu maximă atenţie;
 • La noi vei găsi oferte variate de închiriere rulote în Bucureşti astfel încât să poţi alege în funcţie de numărul de persoane, de utilităţi şi de buget.

Închiriere rulotă Bucureşti - beneficii

Indiferent dacă vrei să îţi petreci vacanţa cu un grup de prieteni, în cuplu sau cu întreaga familie, închirierea unei rulote în Bucureşti îţi va aduce multe beneficii:

 • Poţi călători oriunde doreşti pentru a te bucura de natură, beneficiind simultan de tot confortul unei camere de hotel;
 • Dacă eşti în cuplu, te vei bucura de toate intimitatea pe care o doreşti, vacanţa fiind una greu de egalat;
 • Te bucuri de flexibilitate deplină, îţi poţi face programul exact aşa cum doreşti şi ai la dispoziţie tot ce ar putea fi necesar;
 • Închirierea unei rulote în Bucureşti pentru o vacanţă în cuplu sau în familie te va ajuta să scapi de stresul rezervărilor la hotel, de grija meselor sau a transportului. Rulotele şi autorulotele sunt dotate cu tot ce este necesar şi ai tot ce îţi trebuie atât la baie, cât şi la bucătărie.
 • Experienţa unei vacanţe într-o rulotă este unică şi greu de egalat. Va deveni o amintire plăcută şi un moment pe care vei dori să îl reeditezi cât mai des. Practic, dacă vei închiria o rulotă în Bucureşti, succesul concediului tău este garantat!
inchiriere rulote Bucuresti
inchiriere rulote Bucuresti

Închiriere rulotă de vacanţă în Bucureşti - o soluţie ideală pentru familiile cu copii

Dacă iubeşti natura şi vrei ca cei mici să o descopere şi ei, dar într-un mod confortabil şi fără să fie necesar să cari după tine bagaje voluminoase, închiriază o rulotă de vacanţă în Bucureşti! Astfel, vei avea cu tine tot ce ar putea fi necesar, cei mici au loc suficient să se joace şi drumul nu va fi o corvoadă. Veţi putea campa în diverse locuri în natură şi nu veţi fi condiţionaţi de rezervări, mese la restaurant şi câte şi mai câte.

O vacanţă în rulotă este alegerea cea mai potrivită pentru familiile cu copii care iubesc natura. Aceasta oferă tot confortul necesar pentru a avea o excursie reuşită şi micuţii vor fi fascinanţi de experienţă.

Afla rapid pretul inchirierii unei autorulote din Bucureşti

Avem o gamă diversificată de rulote de închiriat în Bucureşti

După mai mulţi ani de experienţă în domeniu, ştim cât de important este ca rulota să fie curată, igienizată şi dotată corespunzător. De aceea, parcul nostru de rulote şi autorulote de închiriat în Bucureşti conţine numai maşini fabricate recent (în 2020 sau în 2021) şi sunt variate pentru necesităţi şi bugete diverse. Astfel, dacă vii la noi poţi opta pentru:

Autorulota din Gama Compact

este prima recomandare pentru un cuplu sau pentru o familie de patru persoane. Chiar dacă dispune de un spaţiu restrâns, beneficiază de toate dotările de care ai nevoie.

Autorulota din Gama Family

este pentru şase persoane şi se pretează pentru concedii cu un grup de prieteni sau cu o familie mai numeroasă. Sunt dotate cu panou solar, aer condiţionat şi centrală, verandă retractabilă, grătar, masă şi scaune de camping şi asigură confortul deplin pentru o vacanţă de neuitat.

Autorulota din Gama Premium

Dacă, pe lângă confort, vrei să beneficiezi şi de lux, poţi alege să închiriezi o rulotă în Bucureşti din această gamă. Este destinată grupurilor de până la 6 persoane.

Afla rapid pretul inchirierii unei autorulote din Bucureşti

Închiriere rulotă în Bucureşti - preţ

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că eşti interesat de posibilitatea de a avea un concediu incredibil cu partenerul, cu familia sau cu prietenii şi vrei să închiriezi o rulotă în Bucureşti. Preţul diferă în funcţie de model, de sezon şi de numărul de zile pentru care vrei să închiriezi.

Preţul pentru închiriere rulotă în Bucureşti în sezon, pentru minimum 7 zile, variază între 100 şi 130 euro pe zi la Gama Compact şi între 120 şi 150 de euro pe zi pentru Gama Premium. În extrasezon, dacă vrei să închiriezi rulotă în Bucureşti, preţul pentru minimum trei zile variază între 70 şi 100 euro pe zi la Gama Compact şi între 90 şi 120 euro pe zi pentru Gama Premium.

Poţi vedea lista completă de preţuri pentru închirieri rulote în Bucureşti chiar aici.

inchiriere rulote Bucuresti
inchiriere rulote Bucuresti

Închirieri autorulote Bucureşti – zone de campare

Cei care locuiesc în Bucureşti şi vor să închirieze o autorulotă se pot bucura de un camping chiar în apropiere. Dintre zonele de campare de lângă Bucureşti, poţi să alegi Campingul Casa Alba din Băneasa, Campingul Bucureşti Belvedere din Bragadiru sau Campingul Iepureşti de la Călugăreni.

Harta completă pentru campare o poţi găsi chiar aici.

inchiriere rulote Bucuresti

Închiriază o rulotă în Bucureşti chiar acum pentru o vacanţă de neuitat!

Rezervă-ţi o experienţă unică şi strânge amintiri de neuitat şi alege să închiriezi o rulotă în Bucureşti pentru o vacanţă incredibilă. Astfel, te vei bucura de confort, toate utilităţile, libertate şi vei putea vizita orice loc doreşti! Apelează la serviciul nostru de închirieri autorulote în Bucureşti şi contactează-ne la numărul de telefon 0790 21 22 23.

Alege să călătoreşti cu noi în locurile la care acum doar visezi!

Afla rapid pretul inchirierii unei autorulote din Bucuresti