Autorulote LevelCamper
Întrebări frecvente

Da. Toate autorulotele LevelCamper se conduc cu permis categoria B.

Pe lângă curățenie și igieizarea cu substanțe speciale, pentru fiecare client în parte, dezinfectăm cu o lampă cu dublă sterilizare Ultraviolete + Ozon. Fii convins că autorulotele LevelCamper sunt un loc sigur pentru tine și familia ta.

Nu! LevelCamper nu impune limită de kilometri.

Având în vedere că te plimbi cu casa în spate, consumul este chiar mic. (9-11 l/100 km).

Autorulotele LevelCamper au RCA și Casco cu extindere teritorială. Rovinieta este inclusa; taxele de drum din străinătate sunt suportate de către client. În majoritatea țărilor costul este același ca la toate autoturismele.

Din punct de vedere legal nu există nicio restricție specială, autorulotele încadrându-se în aceeași categorie cu autoturismele. Noi recomandăm o viteză de 100-110 km/h pe autostrăzi și 80-90 km/h pe drumurile naționale.

LevelCamper nu impune nicio limită legată de numarul de șoferi care vor conduce autorulota și nici nu este nicio taxă suplimentară. Toți șoferii trebuie să îndeplinească cerința internă Level Camper: vârstă min 25 de ani și permis categoria B cu min 5 ani experiență.

Pentru a avea tot confortul necesar în orice anotimp, autorulotele au nevoie de curent electric, gaz și apă.

Curent electric – toate autorulotele LevelCamper sunt dotate cu panou solar, care încarcă bateria permanent. Nu a fost nicio problemă niciodată cu descărcarea bateriei. Veți avea încălzire, apă caldă, lumini, frigider, congelator fără să vă racordați la rețeaua electrică a unui camping si fără să porniți motorul.

Gaz – există 2 butelii care însumează 40L, pe care le veți primi pline. Primăvara, vara și toamna nu a reușit nimeni să termine gazul din butelii. Iarna gazul se termină în 4-5 zile. Buteliile se pot încărca la orice stație GPL, având același sistem de alimentare ca buteliile de pe mașini.

Apă – Rezervorul de apă curată variază între 110-120l în funcție de model. Consumarea acesteia depinde foarte mult de modul în care este dozată și de numărul de persoane; se poate termina atât în 4 zile cât și în una. Rezervorul se alimentează în benzinăriile care au stație Aer/Apă sau în aproape orice camping, folosind furtunul din dotare.

Categoric nu. Autorulotele LevelCamper sunt dotate cu centrală de mare putere cu boiler integrat. Face față până la o temperatură exterioară de -40 grade Celsius. Puteți seta termostatul la temperatura dorită sau puteți programa ora la care doriți sa pornească. Veți ajunge cu placa sau schiurile în mână, înghețați de pe pârtie și veți găsi autorulota încălzită. Cele două butelii de gaz la care este conectată centrala însumează 40L, pe care le veți primi pline.

Având în vedere că cea mai veche autorulotă LevelCamper este fabricată în 2020, este destul de puțin probabil să apară o defecțiune necauzată de utilizarea greșită.

Majoritatea problemelor apărute sunt legate de sistemele din interior, care sunt rezolvate în câteva minute odată ce ne contactați: 07 90 21 22 23 – Leonard. Oferim asistență telefonică 24/7.

În cazul nefericit în care s-a produs un accident și autorulota este nedeplasabilă, vă vom oferi un număr de telefon pentru asistență rutieră. Oriunde ați fi în UE, va ajunge o platformă la dumneavoastră în limita a 90 min. (Fiat Camper Assistance / Peugeot Camper Assistance)

Ai spune ca nu. Suprinzător, sunt chiar foarte multe. Din cauza faptului că acest gen de turism este, încă, nepromovat în România, oamenii tind să creadă că nu au unde merge cu autorulota. Pe lângă cele peste 60 de camping-uri acreditate în România vine și partea bună a “nepromovatului”: sunt foarte multe locuri ascunse, în mijlocul naturii unde poți campa off-camping. Există o aplicație care îți arată pe hartă toate camping-urile și ce dotări au, locuri unde au campat alți oameni off-camping și locuri de unde poți alimenta rezervorul de apă. (benzinării cu stație de apă sau campinguri care permit acest lucru) Această aplicație se numește park4night.

Acest serviciu presupune livrarea autorulotei la adresa clientului; avem contract cu o firmă de transport auto pe platformă. Tariful lor este 2.5lei/km și se calculează de la sediul din Otopeni până la adresa unde doriți să fie livrată autorulota. Acest serviciu este valabil pentru închirieri pe o perioadă de min 7 zile.

Autorulotele LevelCamper, cu toate dotările și opționalele, pornesc de la 60.000€. Nepunând la socoteală asigurările, impozitul, taxele, raportându-ne doar la cei 60.000€, matematic, in 15 de ani de închirieri, câte o lună pe an, nu ajungeți la această sumă. În plus de asta, veți închiria în permanență cele mai noi modele și nu veți avea probleme cu parcarea și întreținerea.