Politică de confidențialitate

I. Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale PREMIER LVLEVEL CAMPERS SRL, cu sediul in Str. Tepes Voda 11, Pitesti, judetul Arges, in calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.levelcamper.ro.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

PREMIER LVLEVEL CAMPERS SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati în cadrul sectiunii de contact / solicitare rezervare, in masura in care ne contactati in acest fel.

III. Scopurile si temeiurile de prelucrarii

– pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si PREMIER LVLEVEL CAMPERS SRL, respectiv pentru rezervarea, confirmarea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si PREMIER LVLEVEL CAMPERS SRL, definit in cuprinsul Termenilor si Conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si PREMIER LVLEVEL CAMPERS SRL.

IV. Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, PREMIER LVLEVEL CAMPERS SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.